Trgovina

DERMA box
10. oktobra, 2021
CARE box
10. oktobra, 2021
Prikaži vse

CAT box

64.53 49.95

1x DOGOmini®
1x LactoAdapt®
1x Multiadapt®

Opis

1x DOGOmini®

Dietna dopolnilna krmna mešanica v tabletah za pse in mačke, koristen za podporo metabolizma sklepov v primeru artroze.
*Dopolnilna krmna mešanica za posebne prehranske namene

INDIKACIJE

Dietni dodatek k prehrani* koristen za podpiranje osteoartikularne funkcije, kit in vezi pri psih na splošno ali na primer pri psih, ki so izpostavljeni intenzivnemu delu.

Dietni dodatek k prehrani* lahko zadovolji določen prehranski namen živali, katerih funkcije (prebavni proces, absorpcija ali metabolizem) bodo verjetno začasno spremenjene ali začasno spremenjene v nepovratni obliki. Od vnosa te vrste krmne mešanice imajo živali koristi, ker izpolnjujejo svoje zdravstvene potrebe. Obstajajo različne vrste in so namenjene živalim za proizvodnjo hrane ali hišnim ljubljenčkom: od podpore skupni presnovi, srčnemu, ledvičnemu, jetrnemu ali kožnemu delovanju do kompenzacije prebave do zmanjšanja tveganja za ketozo in prekomerno telesno težo ter prehranske obnove/okrevanja.
Vse posebne prehranske namene in določbe, ki jih urejajo glede označevanja in njihove narave, odobri Evropska komisija s posebnimi akti Community acts (Dir. 2008/38 / ES in nadaljnje spremembe).

Izboljšana formula z dodatkom ribjega olja.

Količina: 30 tablet

1x LactoAdapt®

Dopolnilna krmna mešanica za pse in mačke, namenjeno za posebne prehranske namene (PARNUT). Uporabno za spodbujanje ravnovesja črevesne mikrobne flore.

Nova formula Lactoadapt, prehransko dopolnilo, koristno v primerih prehranskega, klimatskega in prehrambenega stresa; še posebej indicirano za zmanjšanje akutnih motenj črevesne absorpcije, med akutno drisko in kasnejšimi obdobji okrevanja.

Nova formulacija uporablja definicijo Parnut (ali PARNUTS “živila za posebne prehranske namene”); s tem mislimo na “funkcionalno hrano”, ki vključuje tiste prehrambene proizvode, za katere je značilno, da imajo posebne koristne lastnosti.

1x Multiadapt®

MultiAdapt® je dopolnilna krmna mešanica, koristna za spodbujanje naravne imunske obrambe in za normalno presnovo energije.

Multiadapt je lahko koristen v primerih:
  • prehranske pomanjkljivosti
  • posebni pogoji, kot sta brejost in dojenje
  • pri mladičih v fazi rasti ter pri starejših psih in mačkahv
  • vza ohranitev idealnega mišičnega tona pri delovnih in športnih psih
  • vstanja, ki potrebujejo integracijo za izboljšanje učinkovitosti (na primer na mišični ravni, za povečanje imunskega sistema itd.)
  • vstanje okrevanja po normalnih pogojih (na primer v pooperativnem okrevalnem obdobju).
  • pri okrevanju po izčrpavajočih boleznih zaradi stimulacije imunske obrambe zaradi njegovih posebnih sestavin
  • za vzdrževanje kože in dlake v odlični kondiciji

Posebej oblikovan za pse in mačke, ki potrebujejo uravnoteženo in učinkovito podporo za svoje dobro počutje, ima Multiadapt sestavo, ki vključuje različne sestavine, uporabne posamezno, še učinkovitejše v sinergiji med seboj.

Količina: 60 tablet

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več