Trgovina

Čistilno sredstvo za odstranjevanje sline, MA-FRA Pet Line, 500 ml
9. novembra, 2020
Čistilo Flash Pet Sprej suha pena za tkanine Ma-Fra Pet Line, 400 ml
9. novembra, 2020
Prikaži vse

Čistilno sredstvo za odstranjevanje urina, aktivna formula, MA-FRA Pet Line, 500 ml

11.10

Kategorije: , ,
Opis

Kakovostno čistilno sredstvo za odstranjevanje urina proizvajalca MA-FRA Pet-Line je odlično čistilo, ki odstrani urin, bruhanje in iztrebke, hkrati pa tudi neprijetne vonjave. Zaradi svoje zasnove, ga je mogoče uporabljati na vseh površinah, kjer se neprijetne snovi nahajajo. Čistilo lahko uporabljate tako v avtomobilu, v domu, na živalskih ležiščič ali drugih površinah.

Količina: 500ml

Navodila za uporabo: razpršite po površini, ki jo želite očistiti, pustite delovati nekaj sekund, nato obrišite z vlažno krpo.

Vsebuje: Uredba (ES) št. 648/2004/CE: fosfati, neionske površinsko aktivne snovi, fosfonati, kationske površinsko aktivne snovi <5%, parfumi.

POZOR

  • H315 Povzroča draženje kože.
  • H319 Povzroča hudo draženje oči.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode.
  • P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  • P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več