Trgovina

Čistilno sredstvo za tekstil avtomobila, MA-FRA Pet Line, 500 ml
9. novembra, 2020
Čistilno sredstvo za odstranjevanje sline, MA-FRA Pet Line, 500 ml
9. novembra, 2020
Prikaži vse

Čistilno sredstvo za tekstil avtomobila, MA-FRA Pet Line, 125 ml

4.00

Kategorije: , ,
Opis

Čistilno sredstvo za odstranjevanje urina proizvajalca MA-FRA Pet-Line je kakovostno čistilo z aktivno formulo za odstranjevanje madežev z notranjosti avtomobila kot tudi za vse tekstilne površine v domačem okolju. Čistilno sredstvo ne vsebuje amoniaka. Uporaba je hitra in preprosta.

Količina: 125ml

Navodila za uporabo:razpršite po površini, ki jo želite očistiti, pustite delovati nekaj sekund, nato obrišite z vlažno krpo.

Uredba (ES) št. 648/2004: fosfati, neionske površinsko aktivne snovi, fosfonati, kationske površinsko aktivne snovi <5%, parfumi.

Pozor

POZOR

  • H315 Povzroča draženje kože.
  • H319 Povzroča hudo draženje oči.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode
  • P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem
  • P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo

Na voljo tudi v 500 ml pakiranju.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več