Trgovina

Čistilno sredstvo za odstranjevanje urina, aktivna formula, MA-FRA Pet Line, 125 ml
9. novembra, 2020
Čistilo Flash Pet Sprej suha pena za tkanine Ma-Fra Pet Line, 400 ml
9. novembra, 2020
Prikaži vse

Čistilno sredstvo za tla, URINE OFF – ODOR STOP, CITRUS, MA-FRA Pet Line, 1000 ml

7.00

Ni na zalogi

Kategorije: , ,
Opis

Urine Off – Odor Stop je visoko aktivno koncentrirano čistilo, ki z dišavo agrumov odpravlja neprijetne vonjave in ohranja dolgotrajen vonj svežine. Primeren je za tla in vse pralne površine, še posebno za parket. Vsebuje posebno formulo, zaradi katere so tla po čiščenju sijoča, vendar ne pušča sledi. Zaradi aktivnih sestavin nevtralizira vse vrste neprijetnih vonjav, tudi vonj po urinu, ki ga trajno odstrani.

Uporaba: v 5 litrskem vedru z vodo razredčite en pokrovček izdelka (Razmerje redčenja je 1 : 100). V primeru posebej umazanih površin čistilo nalijte nerazredčeno na gobico ali krpo.

Vsebuje: ®-p-Menta-1,8-dien, 1,2-Benzizotiazol-3(2H)-on

Pozor

Pozor

  • H319 Povzroča hudo draženje oči.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P305+P351+P338 Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontakntne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  • P337+P313 Če draženje oči ne preneha, poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Količina: 1000 ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več