Trgovina

DoggyMan M
13. septembra, 2021
Camon flex slicker M
13. septembra, 2021
Prikaži vse

DoggyMan S

10.00

Kategorija:
Opis

Znamka DoggyMan je že dolgo časa v rokah profesionalcev kot tudi lastnikov domačih ljubljenčkov. Zaradi svoje dostopne cene in vsestranske uporabnosti jo lahko najdemo skoraj v rokah vsakega lastnika malih živali!

Doggyman krtača je idealna za splošno rabo, saj je na voljo v dveh velikostih. Odstranjuje staro dlako, pomaga pri razčesavanju vozljev in odstranjevanju umazanije. Iglice iz nerjavečega jekla so vmeščene v mehko in prožno gumo zaradi katere je krtača nežna do kože in ne uničuje dlake.

Njeno plastično ogrodje je lahko ter ne preveliko, kar omogoča prečesavanje na bolj delikatnih in težko dostopnih delih (kot je pod pazduho ali okoli zadka). Ročaj ni pretirano dolg, kot lahko velikokrat zasledimo pri določenih krtačah, zato je DoggyMan še toliko bolj priročen za uporabo.

Zaradi svoje enostavnosti je tudi idealna krtača, s katero učite vašega otroka pravilne nege malih živali. Seveda pa bodite v tem primeru vedno zraven in nadzorujte njegov napredek.

Širina 9 cm
Dolžina 13,5 cm
Tip Slicker
Glava krtače 8 x 3,5 cm

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več