Trgovina

PRO / RELAXOPET ZA PSE
9. oktobra, 2022
LUMINANCE Sprej GREEN CAVIAR
5. novembra, 2022
Prikaži vse

EASY / RELAXOPET ZA PSE IN MAČKE

84.90

Popolnoma nov, inovativen in popolnoma intuitiven..

RelaxoPet EASY, nov pripomoček za sprostitev živali, za vse lastnike psov in mačk!
” Visokofrekvenčni zvočni valovi pomirjajo in sproščajo v stresnih situacijah (nevihte, ognjemeti, potovanja).
– slišni in neslišni zvoki
-vgrajen 240-minutni časovnik za zaščito baterije
– brezstopenjsko nastavljiva glasnost
-5V, brezžična, Ø 6 cm, V 5,5 cm

-96% manj stresa
-72% manj tesnobe
-64% manj lajanja
RelaxoPet je osvojil nemško nagrado za inovacije 2021.
Kategorija:
Opis
Številni lastniki hišnih ljubljenčkov poznajo težavo, ko njihovega psa zagrabi panika ob ognjemetu, mačka se med nevihtami skrije, oba sovražita obiske veterinarja in trpita, ko mora lastnik v službo.
Kompakten zvočni modul EASY poskrbi za še lažjo sprostitev vašega ljubljenčka z visokofrekvenčnimi, posebej razvitimi toni in tonskimi sekvencami, prilagojenimi mačkam in psom. Svojemu ljubljenčku dajte nekaj časa, saj je za sprostitveni učinek  nujno potrebna zadostna individualna aklimatizacija. RelaxoPet EASY se lahko uporablja bodisi z zvočno glasbo za sprostitev za ljudi, bodisi samo z zvočnimi kompozicijami, ki jih lahko slišijo samo živali.
Zahvaljujoč močni litijevi bateriji lahko RelaxoPet EASY postavite skoraj povsod, popolnoma neodvisno od električne vtičnice.
RelaxoPet EASY navodila Slo

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več