Trgovina

CARE box
10. oktobra, 2021
SKIN box
10. oktobra, 2021
Prikaži vse

FERTILITY box

128.79 100.00

2x FertiAdapt®
1x Multiadapt®

Opis

2x FertiAdapt®

Dopolnilna krmna mešanica za pse in mačke, namenjena za posebne prehranske namene (PARNUT).

PRIPRAVA ESTRUSA IN RAZMNOŽEVANJE
Indikacije
  • Nova dopolnilna krmna mešanica za pse in mačke obeh spolov je formulirana in se priporoča za pripravo estrusa pri psicah in za razmnoževanje.
  • Z definicijo Parnut (ali hrana za posebne prehranske namene) so mišljena tista “funkcionalna živila”, ki vključujejo široko in heterogeno skupino živilskih proizvodov, za katere je značilno, da imajo posebne koristne lastnosti. Dejansko imajo poseben vpliv na zdravje, ki presega preprosto hranilno vrednost. Da bi to omogočili, so funkcionalna živila obogatena s posebnimi koristnimi snovmi (kot so vitamini, minerali, bioaktivni peptidi, rastlinski izvlečki itd.), ki so koristni za doseganje predvidenega namena. V tem primeru je proizvod posebej zasnovan in oblikovan tako, da podpira žival v določeni življenjski fazi, v kateri so potrebni posebni prehranski vnosi: reprodukcija.

Količina: 60 tablet 

1x Multiadapt®

MultiAdapt® je dopolnilna krmna mešanica, koristna za spodbujanje naravne imunske obrambe in za normalno presnovo energije.

Multiadapt je lahko koristen v primerih:
  • prehranske pomanjkljivosti
  • posebni pogoji, kot sta brejost in dojenje
  • pri mladičih v fazi rasti ter pri starejših psih in mačkahv
  • vza ohranitev idealnega mišičnega tona pri delovnih in športnih psih
  • vstanja, ki potrebujejo integracijo za izboljšanje učinkovitosti (na primer na mišični ravni, za povečanje imunskega sistema itd.)
  • vstanje okrevanja po normalnih pogojih (na primer v pooperativnem okrevalnem obdobju).
  • pri okrevanju po izčrpavajočih boleznih zaradi stimulacije imunske obrambe zaradi njegovih posebnih sestavin
  • za vzdrževanje kože in dlake v odlični kondiciji

Posebej oblikovan za pse in mačke, ki potrebujejo uravnoteženo in učinkovito podporo za svoje dobro počutje, ima Multiadapt sestavo, ki vključuje različne sestavine, uporabne posamezno, še učinkovitejše v sinergiji med seboj.

Količina: 60 tablet

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več