Trgovina

MASAŽNA OVALNA KRTAČA IZ GUME
7. novembra, 2020
ROKAVICA ZA ODSTRANJEVANJE DLAKE
7. novembra, 2020
Prikaži vse

GEL ZA ZAŠČITO BLAZINIC IN SMRČKOV

12.00

Opis

Zaščitni gel Record je obogaten s čebeljim voskom in vitaminom E. Tačke neguje in jih ščiti pred poškodbami pozimi in poleti, pri tem pa ne pušča mastnega filma. Primeren je za nego blazinic in smrčka skozi celo leto, še posebej pred pohodnimi ali športnimi aktivnostmi.

Tačke in smrčki so najbolj izpostavljen del teles pri štirinožnih prijateljih, zato si skupaj s kožo zaslužijo posebno nego in pozornost. Še posebej so blazinice psov in mačk nagnjene k raznim poškodbam, ki nastanejo kot posledica snega, ledu, cestne soli, grobega terena, vročega asfalta, itd.

Čebelji vosek, rastlinsko maslo in oljnata gel formula na koži ustvarijo elastičen in vodoodporen film. Prisotnost maščobnih kislin in vitamina E ima pomirjujoč in vlažilni učinek brez mastnega filma. Poleg tega čebelji vosek deluje antiseptično in ščiti občutljive blazinice pred izsušitvijo. Vitamin E je naravni antioksidant in podaljšuje obstojnost gela.

Navodila za uporabo:

Manjšo količino gela vmasirajte v občutljive in izpostavljene predele. Za učinkovito zaščito poskrbite, da se sredstvo dobro vpije v kožo, smrček ali blazinice na tačkah. Uporaba zaščitnega gela je še posebej priporočljiva v zimskem času, pred pohodnimi in drugimi športnimi aktivnostmi.

Sestavine so označene na embalaži.

Količina: 50 ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več