Hladilna gel blazina – MORSKA ZVEZDA

24.5043.50

Obojestranska gel blazina za hlajenje psov in mačk v vročih dneh

  • Polnilo iz nestrupenega hladilnega gela
  • Ne potrebuje vode, zamrzovanja ali elektrike za delovanje
  • Hlajenje se aktivira s direktnim kontaktom – pritiskom, ko se pes/mačka uleže na blazino
  • Izdelana iz trpežnega najlona
Počisti izbor
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Obojestranska hladilna blazina iz hladilnega nestrupenega gela bo poskrbela za hladen počitek vašega ljubljenčka v vročih dneh. Za delovanje-hlajenje ne potrebuje vode, zamrzovanja ali elektrike.

Hladilna blazina za hišne ljubljenčke iz hladilnega gela je zasnovana tako, da vaš ljubljenček ostane svež med počitkom tudi v vročih dneh. Poseben polnilni gel se ohladi s telesno toploto in poskrbi za ohranjanje sveže površine v stiku s telesom vašega ljubljenčka.

Za razliko od drugih hladilnih blazin, ki potrebujejo vodo, zmrzovanje ali elektriko, da se aktivirajo, se Hladilna blazina aktivira s pritiskom, ko se pes uleže na blazino in se postopoma ohlaja, kar pomeni, da se vaš hišni ljubljenček ne bo ulegel na mrzlo površino in doživel šok, ampak se bo blazina skupaj z njegovim telesom postopoma ohlajala.

Zahvaljujoč svoji teksturi, mehki in udobni, jo lahko uporabljamo pri zdravljenju zdravstvenih stanj, ki se dobro odzivajo na hlajenje (po operativna obdobja, modrice, poškodbe, …).

Hladilna blazina je izdelana iz močnega in trpežnega materiala, katerega lahko preprosto obrišete z vlažno krpo. Polnilo Hladilne blazine je nestrupen hladilni gel in zato ni nevarno, če ga pes zaužije.

Opozorilo: To ni igrača, priporoča se nadzor odraslih. Ne dovolite vašemu ljubljenčku uporabe proizvoda brez nadzora. Ne uporabljajte, če je proizvod poškodovan. Ni primerno za otroke.

Velikost

50 x 90 cm, 80 x 90 cm