Trgovina

Hladilna gel blazina – DŽUNGLA
7. maja, 2023
Hladilna gel blazina – FLAMINGO
7. maja, 2023
Prikaži vse

Hladilna gel blazina – MORSKA ZVEZDA

20.0038.00

Obojestranska gel blazina za hlajenje psov in mačk v vročih dneh

  • Polnilo iz nestrupenega hladilnega gela
  • Ne potrebuje vode, zamrzovanja ali elektrike za delovanje
  • Hlajenje se aktivira s direktnim kontaktom – pritiskom, ko se pes/mačka uleže na blazino
  • Izdelana iz trpežnega najlona
Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Opis

Obojestranska hladilna blazina iz hladilnega nestrupenega gela bo poskrbela za hladen počitek vašega ljubljenčka v vročih dneh. Za delovanje-hlajenje ne potrebuje vode, zamrzovanja ali elektrike.

Hladilna blazina za hišne ljubljenčke iz hladilnega gela je zasnovana tako, da vaš ljubljenček ostane svež med počitkom tudi v vročih dneh. Poseben polnilni gel se ohladi s telesno toploto in poskrbi za ohranjanje sveže površine v stiku s telesom vašega ljubljenčka.

Za razliko od drugih hladilnih blazin, ki potrebujejo vodo, zmrzovanje ali elektriko, da se aktivirajo, se Hladilna blazina aktivira s pritiskom, ko se pes uleže na blazino in se postopoma ohlaja, kar pomeni, da se vaš hišni ljubljenček ne bo ulegel na mrzlo površino in doživel šok, ampak se bo blazina skupaj z njegovim telesom postopoma ohlajala.

Zahvaljujoč svoji teksturi, mehki in udobni, jo lahko uporabljamo pri zdravljenju zdravstvenih stanj, ki se dobro odzivajo na hlajenje (po operativna obdobja, modrice, poškodbe, …).

Hladilna blazina je izdelana iz močnega in trpežnega materiala, katerega lahko preprosto obrišete z vlažno krpo. Polnilo Hladilne blazine je nestrupen hladilni gel in zato ni nevarno, če ga pes zaužije.

Opozorilo: To ni igrača, priporoča se nadzor odraslih. Ne dovolite vašemu ljubljenčku uporabe proizvoda brez nadzora. Ne uporabljajte, če je proizvod poškodovan. Ni primerno za otroke.

Dodatne informacije
Velikost

50 x 90 cm, 80 x 90 cm

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več