Trgovina

KE, AVOKADO ŠAMPON
15. oktobra, 2019
ESSENSUALS CONDITIONER
15. oktobra, 2019
Prikaži vse

K 101 BALZAM, za razčesavanje z avokadovim oljem

49.95

Opis

Profesionalna nega za svetlečo in svileno dlako. Zahvaljujoč svojim lastnostim izsušeno dlako navlaži, jo naredi bleščečo in voljno, lažjo za česanje in negovanje, hkrati pa preprečuje nastajanje vozlov. K 101 vam olajša nego.

Navodila za uporabo: v primeru zelo zavozlane dlake, katero ne želite odstraniti, proizvod uporabite na suhi dlaki. Odrežite najhujše vozle, K101 zmešajte z toplo vodo v razmerju 1:1 in nanesite na dlako. V primeru zavozlanega kožuha pustite proizvod delovati eno uro. Sperite, zmešajte K 101 s toplo vodo v razmerju 1:1, nanesite ter pustite delovati nekaj minut. Sperite in posušite. Odvisno od uporabljene količine proizvoda izpiranje morda ne bo potrebno (kadar uporabite mešanico z 90% vode).

Količina: 500 ml

Morda vam bo prav tako všeč…

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več