KREMA PEK BALZAM

22.0055.00

Za mehčanje in razčesavanje zavozlane dlake

  • Poskrbi za vlažnost, prožnost in mehkobo dlake ter kože
  • Primerna za suho in dehidrirano dlako
  • Ščiti kožuh pred zunanjimi vplivi in preprečuje vozlanje
  • Ščiti pred razbarvanjem kožuha
  • Zagotavlja volumen dlake
Počisti izbor

Zasnovana za mehčanje in razčesavanje tudi zelo zavozlane dlake.

Krema vsebuje sestavine, ki zagotavljajo optimalno vlažnost, prožnost ter mehkobo dlake in kože. Primerna je za vse pasme ter vse tipe kože in dlake psov in mačk, vseh starosti.

Edinstven gost kremni balzam z neverjetno sposobnostjo mehčanja vozlov in hidratacije za pse in mačke. Vaš pomočnik v boju proti vozlom in suhi dlaki. Sestavine so varne in učinkovite za pogosto uporabo na različne načine.

Primerno tudi za suho, krhko, dehidrirano dlako brez leska. Posebna sestava zapira strukturo dlake, jo hidrira in olajša česanje zavozlane dlake, brez da bi jo pri tem poškodovali.

Količina

250 ml, 1000 ml, 5000 ml

Za tip dlake

Dolga dlaka, Srednje dolga dlaka, Kratka dlaka, Gole pasme

Sestavine

Med je naravni čudež – gosta sladka tekočina, ki vsebuje veliko koristnih vitaminov, mineralnih snovi in encimov.
Zaradi njenih učinkov to sestavino najdemo tudi v kozmetičnih izdelkih, saj pospešuje obnovo kože in dlake, deluje antibakterijsko, omogoči vpijanje vlage in tako poskrbi za ustrezno hidracijo kože in dlake. Poleg tega vsebuje antioksidante, dlako mehča, pomirja razdraženost ter ščiti pred znaki staranja in zunanjimi vplivi.

Navodila za uporabo

Po končanem šamponiranju kremo nanesite na dlako, vtrite in pustite delovati nekaj minut, nato dlako pokrtačite in sperite z vodo.

Pred razstavo: vmešajte manjšo količino kreme v toplo vodo in jo dobro vtrite v dlako. Dlako posušite brez izpiranja. Medtem ko se dlaka suši, jo rahlo krtačite, da se balzam dobro vpije v kožuh.

Kot predmaska pred kopanjem s šamponom: v primeru zavozlane dlake brez sijaja: kremo vtrite neposredno v vozel še pred kopanjem na suho dlako, pustite delovati 10-30 minut. V tem času bo krema zapolnila odprta ‘mesta’ v dlaki in tako omogočila lažjo razpustitev vozlov. Nato sperite in nadaljujte s kopanjem (šampon, balzam).

Kot predmaska pred kopanjem s šamponom: v primeru suhe dlake brez sijaja: kremo zmešajte z manjšo količino tople vode in mešanico nanesite še pred kopanjem na suho dlako ter pustite delovati 10-30 minut. Nato sperite in nadaljujte s kopanjem (šampon, balzam).

Razredčeno z vodo kot vlažilno razpršilo za zaščito in volumen v vseh fazah nege: 1 del kreme zmešajte z 8 deli vroče vode. Dobro premešajte, pustite, da se ohladi in mešanico napolnite v razpršilko. Mešanico uporabite pred česanjem, da lažje zrahljate vozle; po česanju kot zaključno razpršilo za dodatno vlaženje dlake in/ali po kopanju na vlažni dlaki pred sušenjem, da se izognete statični elektriki in kožuhu zagotovite dodaten volumen.

You may also like…