Trgovina

TRIS box
9. oktobra, 2021
MAXYDOL box
9. oktobra, 2021
Prikaži vse

MINIDOL box

85.41 66.30

2x DOGOmini®
1x DOGOdol®

Opis

2x DOGOmini®

Dietna dopolnilna krmna mešanica v tabletah za pse in mačke, koristen za podporo metabolizma sklepov v primeru artroze.
*Dopolnilna krmna mešanica za posebne prehranske namene

INDIKACIJE

Dietni dodatek k prehrani* koristen za podpiranje osteoartikularne funkcije, kit in vezi pri psih na splošno ali na primer pri psih, ki so izpostavljeni intenzivnemu delu.

Dietni dodatek k prehrani* lahko zadovolji določen prehranski namen živali, katerih funkcije (prebavni proces, absorpcija ali metabolizem) bodo verjetno začasno spremenjene ali začasno spremenjene v nepovratni obliki. Od vnosa te vrste krmne mešanice imajo živali koristi, ker izpolnjujejo svoje zdravstvene potrebe. Obstajajo različne vrste in so namenjene živalim za proizvodnjo hrane ali hišnim ljubljenčkom: od podpore skupni presnovi, srčnemu, ledvičnemu, jetrnemu ali kožnemu delovanju do kompenzacije prebave do zmanjšanja tveganja za ketozo in prekomerno telesno težo ter prehranske obnove/okrevanja.
Vse posebne prehranske namene in določbe, ki jih urejajo glede označevanja in njihove narave, odobri Evropska komisija s posebnimi akti Community acts (Dir. 2008/38 / ES in nadaljnje spremembe).

Izboljšana formula z dodatkom ribjega olja.

Količina: 30 tablet

1x DOGOdol®

DOGODOL je dopolnilna krma za pse in mačke, ki je indicirana za nevroprotektivno delovanje.

Nevroprotekcija je strategija, katere cilj je ohraniti funkcionalnost nevronskih celic. Vse več študij kaže, da oksidativni stres povzroča nevrološke spremembe. Na periferni ravni se spremembe, ki se pojavijo po poškodbi aferentov, nanašajo zlasti na preobčutljivost nociceptivnega sistema, iz katerega izhajajo značilni simptomi nevropatske bolečine. Integracija s snovmi z antioksidativnim delovanjem je lahko koristna za nevroprotektivni učinek.

DOGOdol je bogat z antioksidativnimi snovmi (Boswellia, Spirea, Olea europaea), ki imajo zaščitno funkcijo nevrološkega sistema, saj preprečujejo škodljivo delovanje prostih radikalov. Uporaba zdravila DOGOdol pri starejših psih, ki trpijo zaradi različnih vrst bolečin, vsekakor blagodejno vpliva na nevrološki sistem, kar je treba obravnavati kot pozitivno dodatno dejanje. Vendar tega dodatnega delovanja ne bi smeli označevati kot delovanje, specifično za izdelek.

Količina: 45 tablet

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več