Trgovina

VIVI PARFUM GREEN CAVIAR – BREZ ALKOHOLA, z izvlečkom zelenega kaviarja
24. januarja, 2022
10 v 1 GREEN CAVIAR
24. januarja, 2022
Prikaži vse

MIX-NUTRITIVE GREEN CAVIAR

19.00

Opis

Hranljivi serum, z izvlečkom zelenega kaviarja, olja iz semen makadamije in granatnega jabolka in vitaminom F

Serum, ki združuje nežnost ultra lahke kreme, bogate z aktivnimi sestavinami kot so: izvleček Caulerpa Lentillifera (znan tudi kot rastlinski kaviar), olja makadamije in granatnega jabolka, katerih hranila nudijo takojšnjo zaščito kožuščka, ga okrepijo, nahranijo in obnavljajo. Vitamin F pomaga ohranjati pravilno hidratacijo. Mikro-difuzni sistem razpršilke omogoča enakomeren nanos majhne količine izdelka, kateri se hitro absorbira v dlako in jo naredil svilnato ter mehko na otip.

Navodila za uporabo: pred sušenjem Mix Nutritive enakomerno razpršite. Pred uporabo izdelek dobro pretresite. Za doseganje optimalnih rezultatov priporočamo uporabo v kombinaciji s preostalimi izdelki linije Green Caviar. Ne izpirajte!

Količina: 100ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več