Trgovina

Natis Athena dvostrane efilir škarje
13. septembra, 2021
Natis Clea ravne škarje
13. septembra, 2021
Prikaži vse

Natis Athena ravne škarje

48.00

Kategorija:
Opis

Linija škarij Natis ATHENA je namenjena splošni uporabi ter tistim, ki se še spoznavajo z osnovami striženja psov. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča pravilno uporabo škarij, njihova lahka zasnova pa preprečuje kakršnekoli bolečine zaradi prevelike obremenitve rok.

Škarje pod linijo ATHENA so lahke in enostavne za uporabo. Odlične so za vse, ki se s striženjem psov še spoznavajo. Ker so izjemno lahke ne povzročajo bolečin v zapestju. Ergonomičen enostaven ročaj omogoča pravilno držanje škarij ter lahko vodljivost.

Natis ATHENA škarje so v celoti narejene iz nerjavečega jekla, Hitachi SUS 440C. Same škarje so zaradi uporabljenega materiala izredno lahke in lahko vodljive. Srebrn premaz jim daje lep odsev in hkrati omogoča dobro preglednost škarij na sami dlaki psa.

Natis blagovna znamka je bila ustvarjena z namenom ustvarjanja kvalitetnih in preverjenih izdelkov za male živali. Ker za znamko stoji ekipa razstavljalcev, pasjih frizerjev in vzrediteljev skrbimo, da vsi naši izdelki zadostujejo kvaliteti, ki jo sami potrebujemo.

Dolžina rezila 8”
Barva Srebrna
Tip Škarje
Linija Natis ATHENA
Material Nerjaveče japonsko jeklo, 440C
Trdota 58–60 Hrc
Vrsta Ravne
Vijak Nastavljiv
Znamka Natis

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več