Trgovina

Camon Furminator XL
13. septembra, 2021
Natis Athena efilir škarje
13. septembra, 2021
Prikaži vse

Natis Clea zakrivljene škarje

55.0065.00

Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Opis

Natis CLEA je linija škarij, ki je namenjena zahtevnejšim uporabnikom in so nekoliko bolj robustne v primerjavi z linijo Natis ATHENA. Škarje imajo efektivno oblikovan ročaj, ki odgovarja ergonomskim standardom. 

Natis CLEA linijo zastopajo izredno natančne in lahko vodljive škarje. Ergonomsko oblikovan ročaj, ki ima dodatne utore, pomaga pri najbolj zahtevnih potezah, saj lahko škarje obvaldate pod vsakim kotom in še vedno ohranite izjemno stabilnost!

Škarje so v celoti narejene iz japonskega nerjavečega jekla, Hitachi SUS 440C. Premazane so z vijoličnim titanijevim premazom, ki jim ne daje le izjemnega videza ampak tudi skrbi za dolgo obstojnost škarij ter jih ščiti pred zunanjimi vplivi. Vijak je nastavljiv brez posebnega orodja, kar omogoča nastavljanje trenja med rezili kar med samim striženjem – enostavno prilagodite se tipu dlake, s katerim imate opravka!

Natis blagovna znamka je bila ustvarjena z namenom ustvarjanja kvalitetnih in preverjenih izdelkov za male živali. Ker za znamko stoji ekipa razstavljalcev, pasjih frizerjev in vzrediteljev skrbimo, da vsi naši izdelki zadostujejo kvaliteti, ki jo sami potrebujemo.

Dolžina rezila 7” ali 8”
Barva Vijolična
Tip Škarje
Linija Natis CLEA
Material Nerjaveče japonsko jeklo, 440C
Trdota 58–60 Hrc
Vrsta Zakrivljene
Vijak Nastavljiv, ročno
Znamka Natis
Dodatne informacije
Dolžina

7'', 8''

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več