Trgovina

Natis glavnik 16 cm
13. septembra, 2021
Natis glavnik 20 cm
13. septembra, 2021
Prikaži vse

Natis glavnik 19 cm

10.00

Kategorija:
Opis

Modni kovinski glavnik, ki je na voljo v različnih barah in velikostih. Njegova raznolikost poskrbi, da ustreza prav vsakemu modnemu navdušencu.

Glavnik dolžine 19 cm ima različno razporejenost zobcev na vsaki polovici. Iglice na glavniku so na konicah rahlo zašiljene, a tope, kar skrbi, da vašega ljubljenčka ob česanju ne morete poškodovati. Zašiljenost samih konic tudi omogoča lažje prečesavanje skozi gosto dlako. Iglice so v sam ročaj glavnika čvrsto fiksirane, kar zagotavlja dobro prečesavanje vseh tipov dlak kot tudi dolgo obstojnost tega glavnika.

Ročaj, ki je v osnovi okrogel je na voljo v različnih barvah, prav pri vseh kombinacijah pa ima vgraviran vzorec, ki ga ločuje od ostalih glavnikov!

M: Dolžina 19 cm | Dolžina zobcev: 2,6 cm

Dolžina 19 cm
Dolžina zobcev 2,6 cm
Razporejenost zobcev 2 polovici; gosto in redkeje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več