Trgovina

Natis glavnik 20 cm
13. septembra, 2021
Camon Furminator L
13. septembra, 2021
Prikaži vse

Natis glavnik 25 cm

12.00

Kategorija:
Opis

Modni kovinski glavnik, ki je na voljo v različnih barah in velikostih. Njegova raznolikost poskrbi, da ustreza prav vsakemu modnemu navdušencu.

Glavnik dolžine 20 cm ima različno razporejenost zobcev v razmerju 90 – 10 % dolžine glavnika. Iglice na glavniku so na konicah rahlo zašiljene, a tope, kar skrbi, da vašega ljubljenčka ob česanju ne morete poškodovati. Zašiljenost samih konic tudi omogoča lažje prečesavanje skozi gosto dlako. Iglice so v sam ročaj glavnika čvrsto fiksirane, kar zagotavlja dobro prečesavanje vseh tipov dlak kot tudi dolgo obstojnost tega glavnika.

Ročaj, ki je v osnovi okrogel je na voljo v različnih barvah, prav pri vseh kombinacijah pa ima vgraviran vzorec, ki ga ločuje od ostalih glavnikov!

XL: Dolžina: 25 cm | Dolžina zobcev: 3,4 cm

Dolžina 25 cm
Dolžina zobcev 3,4 cm
Razporejenost zobcev 2 polovici; gosto in redkeje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več