Trgovina

ŠAMPON SHORT COAT
24. marca, 2022
PAKET AQUARIUS
27. marca, 2022
Prikaži vse

PAKET HYDRA

53.00 41.00

Opis

SOOTHING ŠAMPON HYDRA | POMIRJUJOČ ŠAMPON Z IZVLEČKOM SIVKE, ZA OBČUTLJIVO IN SRBEČO KOŽO

Hydra šampon z izvlečkom sivke: zaradi pomirjujočih in blažilnih lastnosti sivke je ta šampon še posebej primeren za občutljivo in srbečo kožo mačkein psov. Dlaki daje sijaj in pomaga ublažiti občutek srbenja kože.

Navodila za uporabo: dlako namočite z mlačno vodo. Šampon razredčite z vodo in ga nanesite na kožuh, pustite delovati tri minute in nato temeljito sperite. Nato nanesite še balzam Hydra.

Količina: 550 ml

in

SOOTHING BALZAM HYDRA | POMIRJUJOČ BALZAM Z IZVLEČKOM SIVKE, ZA OBČUTLJIVO IN SRBEČO KOŽO

Hydra balzam z izvlečkom sivke: zaradi pomirjujočih in blažilnih lastnosti sivke je ta balzam še posebej primeren za občutljive in srbeče mačke in pse. Dlaki daje sijaj in pomaga ublažiti občutek srbenja kože.

Navodila za uporabo: Po izpiranju šampona balzam nežno vtrite v kožo in dlako. Masirajte in češite približno 3-5 minut. Nato temeljito izperite s toplo vodo. Za optimalen rezultat je priporočljiv predhodni nanos šampona Hydra.

Količina: 500 ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več