Trgovina

Specialna ščetka za odstranjevanje pasjih in mačjih dlak, MA-FRA Pet Line,
9. novembra, 2020
Phyto Natural Sprej za zaščito pred insekti, 125 ml
9. novembra, 2020
Prikaži vse

Phyto Natural Spot-on naravna antiparazitna zaščita 16 ml, 2 kosa ( 2x 8 ml )

17.00

Opis

Ampule Phyto Natural Spot-on delujejo kot naravna zaščita pred bolhami in klopi. Vsebujejo naravno raztopino z eteričnimi olji in sinergističnimi rastlinskimi izvlečki, ki moteče deluje na zajedavce, vendar je prijazna do kože. Zaradi posebne sestave je raztopina primerna za pogosto uporabo v vseh letnih časih in predstavlja dragoceno pomoč pri preprečevanju nastanka jajčec. Phyto Natural Spot-on se lahko uporablja pri psih, mačkah in malih hišnih ljubljenčkih. Primerna je za mladičke in starejše živali, način uporabe pa je odvisen od teže živali. V pakiranju sta 2 stekleni ampuli po 8 ml s pokrovčkom za ponovno zaprtje in z aplikatorjem.

Lastnosti:

  • Naravna raztopina, ki nudi naravno antiparazitno zaščito.
  • Je brez parabenov, brez barvil in brez živalskih ekstraktov.
  • Varna za živali, ljudi in okolje.
  • Primerna za pse, mačke in druge male hišne ljubljenčke – mladiče in odrasle živali.

Sestavine so označene na embalaži.

Navodila za uporabo: Odprite stekleničko in nanjo namestite aplikator. Priporočljivo je, da raztopino porazdelite na najbolj izpostavljene predele živali. Nanesite na suho dlako. Po nanosu naravne raztopine živali ne kopajte ali umivajte dve uri.

  • Živali s težo manj kot 2,5 kg: ¼ ampule vsakih 15 dni
  • Živali s težo med 2,5 kg in 7 kg: ½ ampule vsakih 15 dni
  • Živali s težo med 7 kg in 15 kg: 1 ampule vsakih 15 dni
  • Živali s težo več kot 15 kg: 2–3 ampule vsakih 15 dni

Vsebuje: listno olje rožmarina (Rosmarinus officinalis leaf oil), zeliščno olje španskega žajblja (Salvia lavandulifolia herb oil) . Lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Količina 2 × 8 ml
Primerno za pse, mačke, male hišne ljubljenčke

Morda vam bo prav tako všeč…

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več