Trgovina

Antistatičen glavnik, aluminij-inox, 15 cm
2. julija, 2022
EASY / RELAXOPET ZA PSE IN MAČKE
9. oktobra, 2022
Prikaži vse

PRO / RELAXOPET ZA PSE

94.90

Pripomoček za sprostitev živali RelaxoPet PRO deluje s svojimi posebnimi zvočnimi različicami, ki so prilagojene občutljivemu sluhu psov in tako omogočajo globoko sprostitev.

-96% manj stresa
-72% manj tesnobe
-64% manj lajanja
RelaxoPet je osvojil nemško nagrado za inovacije 2021.
Kategorija:
Opis
Nova različica PRO ponuja še več funkcij in udobja.
Naša nova različica PER za pse je nova pomoč za sprostitev brez zdravil, v stresnih situacijah s številnimi novimi in inovativnimi funkcijami. Primerno za izkušene in ambiciozne lastnike živali, pasje šole, trenerje živali itd. PRO različica za pse vsebuje inteligentni sistem NOISE MOTION System, ki v odsotnosti lastnika samodejno zazna stresorje živali, s pomočjo spremljanja prostora in žival sprosti.
Poleg tega ima serija PER za pse na novo razvit PER ČASOVNIK z različnimi možnostmi prilagajanja (4 ure ali neprekinjen zvok). Na preglednem novem LED zaslonu so vse nastavitve prikazane tudi vizualno. Kot pri vseh različicah RelaxoPet je na voljo tudi v različici PER, skrbnik živali izbere, ali naj se predvajanje izvede z ali brez dodatne glasbe za sprostitev, zadostuje preprosto preklapljanje in RelaxoPet PER že deluje skoraj tiho za človeški sluh. Vse dodatne funkcije izdelkov najdete tudi na naši spletni strani www.relaxopet.com.
Komplet PRO je sestavljen iz:
– RelaxoPet PRO zvočni modul za pse
– USB kabel
– hitri uporabniški priročnik
– pakirano v darilni škatli
RelaxoPet PRO navodila Slo

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več