Trgovina

Reinforce Color Azure – pigmentacijske kapljice
23. aprila, 2023
Reinforce Color Coper – pigmentacijske kapljice
23. aprila, 2023
Prikaži vse

Reinforce Color Golden – pigmentacijske kapljice

38.00

Barvna raztopina za obogatitev in poživitev naravne barve dlake – zlata

 

Opis
  • Zagotavljajo sijaj in lesk
  • Poudarijo naravni odtenek

  Koncentrirana raztopina, ki vsebuje naravne pigmente, ki se vežejo na pigmentne celice živalskega kožuha in tako izboljšajo naravno barvo le-tega. Pigmenti ne delujejo kot barvilo, vežejo se le tam, kjer je naravni pigment v dlaki. Izdelek je namenjen profesionalcem. Izdelka ni priporočljivo nanašati na dlako, poškodovano z alkoholom ali peroksidom. Če je bil pes ali mačka predhodno tretiran z različnimi kemičnimi sredstvi, je priporočljivo, da temeljito umijete s čistilnim šamponom in najprej preizkusite delovanje pigmentov na manjših delih telesa.

  NAVODILA ZA UPORABO

  Kapljice ustreznega pigmenta vmešamo v šampone, balzame ali kreme. 6 kapljic za majhne pse, 12 kapljic za srednje velike pse in 18 kapljic za velike pse. Nanesejo se na površino kožuha in po potrebi pustimo delovati 5-20 minut. Nato temeljito sperite. Podrobna navodila so opisana v navodilu za uporabo. AZUR, BARVA MODRA – namenjena beli, črni, črno-beli in sivi dlaki, ki pri belih psih postane rumena, pri črnih pa rjava. COPER, BAKRENA BARVA – za rjavo in mahagoni dlako. GOLD, ZLATA BARVA – za rumeno dlako z zlatim pridihom (npr. zlati prinašalec).

  KOLIČINA : 30 ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več