Trgovina

Sanitacijsko čistilno sredstvo za tla, OXYGEN, MA-FRA Pet Line, 1000 ml
17. novembra, 2020
PUPPY DON’T CRY – MILO ZA MLADIČKE
18. novembra, 2020
Prikaži vse

Repelent proti uriniranju in odstranjevalec ter nevtralizator urina, MA-FRA Pet Line, 500 ml

8.20

Kategoriji: ,
Opis

Repelent proti uriniranju je učinkovito sredstvo, ki vam vaše domače ljubljenčke pomaga odvrniti od uriniranja na določenih mestih. Vsebuje posebno formulo, katere aroma je za mačke in pse neprijetna in zato odvrača uriniranje na mestih, kot so. hišni vogali, fasade, kolesa, ograje, ipd. Poleg tega vsebuje posebne delce, ki trajno nevtralizirajo neprijeten vonj po urinu. Artikel je primeren za uporabo tako v notranjih kot zunanjih prostorih.

Uporaba: Razpršite neposredno na želena območja. To počnite tako dolgo, dokler domače živali tam več ne opravljajo potrebe. Za hiter in dalj časa trajajoč učinek svetujemo dnevni nanos v majhnih količinah.

Pozor:
  • H319 Povzroča hudo draženje oči.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P305+P351+P338 Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontakntne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  • P337+P313 Če draženje oči ne preneha, poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Količina: 500 ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več