Trgovina

PEK MASKA GINGER & ELDERBERRY (INGVER IN BEZEG) – ČISTILNI UČINEK ZMANJŠUJE SRBENJE KOŽE, Z IZVLEČKI INGVERJA IN BEZGA
6. februarja, 2022
ŠAMPON TALC za mladičke
6. februarja, 2022
Prikaži vse

ŠAMPON GINGER & ELDERBERRY (INGVER IN BEZEG) – ČISTILNI UČINEK Z OCTOPIROX, PROTEINI TER Z IZVLEČKI INGVERJA IN BEZGA

16.0069.00

Opis

Šampon ima čistilni učinek. Vsebuje posebne snovi, ki pomagajo pri obnovitvi kožuha – kompleks Octopirox. Zagotavlja antibakterijsko delovanje in zmanjšuje srbenje kože. Njegove posebne kozmetične / zdravilne sestavine naredijo kožuh puhast, sijoč in svilnat.

Navodila za uporabo: šampon razredčite z vodo v razmerju 1:3 oz. po potrebi. Z mlačno vodo dobro zmočite kožuh in nanj nanesite potrebno količino proizvoda ter nežno masirajte nekaj minut. Dobro izperite. Za optimalen rezultat priporočamo nato še uporabo Maske Ingver in Bezeg Iv San Bernard za povrnitev naravnega sloja maščobe. Mikrobiološko preizkušen izdelek.

Dodatne informacije
Količina

500 ml, 1000 ml, 3250 ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več