Trgovina

Phyto Natural Sprej za zaščito pred insekti, 125 ml
9. novembra, 2020
Repelent proti uriniranju in odstranjevalec ter nevtralizator urina, MA-FRA Pet Line, 500 ml
18. novembra, 2020
Prikaži vse

Sanitacijsko čistilno sredstvo za tla, OXYGEN, MA-FRA Pet Line, 1000 ml

7.45

Kategorija:
Opis

Visoko koncentrirano sanitacijsko čistilno sredstvo za tla Oxygen proizvajalca MA-FRA Pet-Line je odlično čistilo za vse talne površine, kjer se nahajajo živali. Zaradi svoje zasnove odstrani vso umazanijo, maščobo in hkrati odpravi neprijetne vonjave, ki jih nadomesti s prijetnim in dolgo obstojnim vonjem. Čistilo za tla ne pušča madežev lis, je brez amonijaka in je primeren tudi za parketirane površine.

Količina: 1000 ml

Navodila za uporabo: V 5 litrsko vedro z vodo vlijte en pokrovček izdelka (razmerje redčenja 1 : 100). Če gre za zelo umazane površine, čistilo nalijte nerazredčeno na gobico ali krpo, in očistite tla.

Vsebuje: Uredba (ES) št. 648/2004: neionske površinsko aktivne snovi, polikarboksilati, kationske površinsko aktivne snovi <5%, parfumi, konzervansi

POZOR

  • H319 Povzroča hudo draženje oči.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  • P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Količina: 1000 ml

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Preberi več