Komplet The Best Aquarius Nourishing (Šampon 550 ml + Balzam vzorec 120 ml + Parfum vzorec 2 ml)

25.70 23.00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 23.00.

-11%

Hranilen šampon in balzam za antioksidativno zaščito ter vitalnost dlake in kože, z izvlečkom rdeče trte

  • Z izvlečkom rdeče trte
  • Polifenol za zaščito pred prostimi radikali
  • Daje lesk in vitalnost
  • Ščiti tkiva pred razgradnjo kolagena

Aquarius šampon in balzam z izvlečkom rdeče trte: hranilni šampon in balzam za vse tipe dlake psov in mačk. Polifenoli, ki jih naravno vsebuje rdeča trta, pomagajo ščititi pred prostimi radikali, dlaki dajejo sijaj in vitalnost ter pomagajo zaščititi tkiva pred razgradnjo kolagena. Parfum Aquarius: Intenzivna dišava, ki jo pričarata limona in sivka, hkrati pa močna kot mošus in pelin. Posebna formula brez alkohola ne moti občutljivega voha živali. Idealen za mačke in pse.

KOMPLET VSEBUJE:
Šampon The Best Aquarius Nourishing 550 ml
Balzam The Best Aquarius Nourishing vzorec 120 ml
Parfum The Best Aquarius vzorec 2ml

Sestavine

Vinska trta je grmičasta vzpenjalka, ki spada v družino vinikovk. Njene pozitivne lastnosti so dobro poznane. Poleg grozdja tudi listi vsebujejo omega 3 maščobne kisline, antioksidante, vitamine ter mnoge minerale, izmed katerih izstopata magnezij in kalcij. Vsebuje polifenole, ki varujejo pred oksidacijskim stresom in pred prostimi radikali. Izvleček listov s svojimi sestavinami hrani, ščiti, daje sijaj in sodeluje pri zaščiti tkiv pred razgradnjo kolagena.

Navodila za uporabo

Priporočamo, da dlako psa ali mačke pred vsakim kopanjem prečešete, da odstranite morebitno grobo umazanijo in razrahljate morebitne vozlje in da je tako dlaka optimalno pripravljena na kopanje. Dlako namočite z mlačno vodo. Šampon razredčite z vodo in ga nanesite na kožuh, pustite delovati tri minute in nato temeljito sperite. Po izpiranju šampona balzam nežno vtrite v kožo in dlako. Nežno masirajte in češite približno 3-5 minut. Nato temeljito izperite s toplo vodo.
Parfum razpršite na suh in čist kožuh živali z razdalje 15-20 cm.
Nasvet:
* Šampon lahko uporabite nerazredčen ali ga redčite z vodo v razmerju 1:3 ali 1:7, odvisno od stanja dlake. Za optimalen rezultat zatem nanesite balzam The Best Aquarius Nourishing.
* Balzam lahko uporabite nerazredčen ali pa ga razredčite z vodo v razmerju 1:3, odvisno od stanja dlake. To vam hkrati tudi olajša izpiranje balzama. Za optimalen rezultat je priporočljiv predhodni nanos šampona The Best Aquarius Nourishing.