Komplet The Best Hydra Soothing (Šampon 550 ml + Balzam vzorec 120 ml + Parfum vzorec 2 ml)

25.70 23.00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 23.00.

-11%

Pomirjujoč šampon in balzam za občutljivo in srbečo kožo, z izvlečkom sivke

  • Z izvlečkom sivke
  • Za občutljivo in srbečo kožo psov in mačk
  • Pomirjujoče in blažilne lastnosti
  • Dlaki daje sijaj, pomirja srbenje kože

Hydra šampon z izvlečkom sivke: zaradi pomirjujočih in blažilnih lastnosti sivke je ta šampon še posebej primeren za občutljivo in srbečo kožo psov in mačk. Dlaki daje sijaj in pomaga ublažiti občutek srbenja kože. Posebna formula brez alkohola ne moti občutljivega voha živali. Idealen za mačke in pse.

KOMPLET VSEBUJE:
Šampon The Best Hydra Soothing 550 ml
Balzam The Best Hydra Soothing vzorec 120 ml
Parfum The Best Hydra vzorec 2ml

Sestavine

Sivka je vsem dobro poznana rastlina, ki izvira iz Sredozemlja. Zaradi njenih pozitivnih učinkov se jo veliko uporablja tudi v kozmetične namene in je tako pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov. Njene pomirjajoče lastnosti pozitivno vplivajo na razdraženo, srbečo kožo, katero pomirjajo. Hkrati pa njen vonj deluje pomirjajoče.

Navodila za uporabo

Priporočamo, da dlako psa ali mačke pred vsakim kopanjem prečešete, da odstranite morebitno grobo umazanijo in razrahljate morebitne vozlje in da je tako dlaka optimalno pripravljena na kopanje. Dlako namočite z mlačno vodo. Šampon razredčite z vodo in ga nanesite na kožuh, pustite delovati tri minute in nato temeljito sperite. Po izpiranju šampona balzam nežno vtrite v kožo in dlako. Nežno masirajte in češite približno 3-5 minut. Nato temeljito izperite s toplo vodo.
Parfum razpršite na suh in čist kožuh živali z razdalje 15-20 cm.
Nasvet:
* Šampon lahko uporabite nerazredčen ali ga redčite z vodo v razmerju 1:3 ali 1:7, odvisno od stanja dlake. Za optimalen rezultat zatem nanesite balzam The Best Hydra Soothing.
* Balzam lahko uporabite nerazredčen ali pa ga razredčite z vodo v razmerju 1:3, odvisno od stanja dlake. To vam hkrati tudi olajša izpiranje balzama. Za optimalen rezultat je priporočljiv predhodni nanos šampona The Best Hydra Soothing.