Balzam The Best AQUARIUS NOURISHING

25.7097.00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 25.70.

-8%

Hranilen balzam za antioksidativno zaščito ter vitalnost dlake in kože

  • Z izvlečkom rdeče trte
  • Polifenol za zaščito pred prostimi radikali
  • Daje lesk in vitalnost
  • Ščiti tkiva pred razgradnjo kolagena
Počisti izbor
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaki: ,

Aquarius balzam z izvlečkom rdeče trte: hranilni balzam za vse tipe dlake psov in mačk. Polifenoli, ki jih naravno vsebuje rdeča trta, pomagajo ščititi pred prostimi radikali, dlaki dajejo sijaj in vitalnost ter pomagajo zaščititi tkiva pred razgradnjo kolagena.

Količina: 500 ml – 2450 ml

Količina

550 ml, 2500 ml

Sestavine

Vinska trta

Vinska trta je grmičasta vzpenjalka, ki spada v družino vinikovk. Njene pozitivne lastnosti so dobro poznane. Poleg grozdja tudi listi vsebujejo omega 3 maščobne kisline, antioksidante, vitamine ter mnoge minerale, izmed katerih izstopata magnezij in kalcij. Vsebuje polifenole, ki varujejo pred oksidacijskim stresom in pred prostimi radikali. Izvleček listov s svojimi sestavinami hrani, ščiti, daje sijaj in sodeluje pri zaščiti tkiv pred razgradnjo kolagena.

Navodila za uporabo

Psa ali mačko okopajte s šamponom The Best Aquarius Nourishing. Po izpiranju šampona balzam nežno vtrite v kožo in dlako. Nežno masirajte in češite približno 3-5 minut. Nato temeljito izperite s toplo vodo.
Nasvet: Balzam lahko uporabite nerazredčen ali pa ga razredčite z vodo v razmerju 1:3, odvisno od stanja dlake. To vam hkrati tudi olajša izpiranje balzama. Za optimalen rezultat je priporočljiv predhodni nanos šampona The Best Aquarius Nourishing.