Šampon The Best AQUARIUS NOURISHING

25.7097.00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 25.70.

-8%

Hranilen šampon za antioksidativno zaščito ter vitalnost dlake in kože

  • Z izvlečkom rdeče trte
  • Polifenol za zaščito pred prostimi radikali
  • Daje lesk in vitalnost
  • Ščiti tkiva pred razgradnjo kolagena
Počisti izbor
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaki: ,

Aquarius šampon z izvlečkom rdeče trte: hranilni šampon za vse tipe dlake psov in mačk. Polifenoli, ki jih naravno vsebuje rdeča trta, pomagajo ščititi pred prostimi radikali, dlaki dajejo sijaj in vitalnost ter pomagajo zaščititi tkiva pred razgradnjo kolagena.

Količina: 550 ml – 2500 ml

Količina

550 ml, 2500 ml

Sestavine

Vinska trta

Vinska trta je grmičasta vzpenjalka, ki spada v družino vinikovk. Njene pozitivne lastnosti so dobro poznane. Poleg grozdja tudi listi vsebujejo omega 3 maščobne kisline, antioksidante, vitamine ter mnoge minerale, izmed katerih izstopata magnezij in kalcij. Vsebuje polifenole, ki varujejo pred oksidacijskim stresom in pred prostimi radikali. Izvleček listov s svojimi sestavinami hrani, ščiti, daje sijaj in sodeluje pri zaščiti tkiv pred razgradnjo kolagena.

Navodila za uporabo

Priporočamo, da dlako psa ali mačke pred vsakim kopanjem prečešete, da odstranite morebitno grobo umazanijo in razrahljate morebitne vozlje in da je tako dlaka optimalno pripravljena na kopanje. Dlako namočite z mlačno vodo. Šampon razredčite z vodo in ga nanesite na kožuh, pustite delovati tri minute in nato temeljito sperite. Nato nanesite še balzam The Best Aquarius Nourishing.
Nasvet: Šampon lahko uporabite nerazredčen ali ga redčite z vodo v razmerju 1:3 ali 1:7, odvisno od stanja dlake.