Natis Athena ravne škarje

48.00

Linija škarij Natis ATHENA je namenjena splošni uporabi ter tistim, ki se še spoznavajo z osnovami striženja psov.

Linija škarij Natis ATHENA je namenjena splošni uporabi ter tistim, ki se še spoznavajo z osnovami striženja psov. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča pravilno uporabo škarij, njihova lahka zasnova pa preprečuje kakršnekoli bolečine zaradi prevelike obremenitve rok.

Podrobno o izdelku

Škarje pod linijo ATHENA so lahke in enostavne za uporabo. Odlične so za vse, ki se s striženjem psov še spoznavajo. Ker so izjemno lahke ne povzročajo bolečin v zapestju. Ergonomičen enostaven ročaj omogoča pravilno držanje škarij ter lahko vodljivost.

Natis ATHENA škarje so v celoti narejene iz nerjavečega jekla, Hitachi SUS 440C. Same škarje so zaradi uporabljenega materiala izredno lahke in lahko vodljive. Srebrn premaz jim daje lep odsev in hkrati omogoča dobro preglednost škarij na sami dlaki psa.

Natis blagovna znamka je bila ustvarjena z namenom ustvarjanja kvalitetnih in preverjenih izdelkov za male živali. Ker za znamko stoji ekipa razstavljalcev, pasjih frizerjev in vzrediteljev skrbimo, da vsi naši izdelki zadostujejo kvaliteti, ki jo sami potrebujemo.

Dolžina rezila8”
BarvaSrebrna
TipŠkarje
LinijaNatis ATHENA
MaterialNerjaveče japonsko jeklo, 440C
Trdota58–60 Hrc
VrstaRavne
VijakNastavljiv
ZnamkaNatis