SPREJ ZA USTNO HIGIENO IN SVEŽ DAH

6.50

Za higieno zob psov in mačk ter zdrave dlesni

  • V obliki razpršila
  • Proti nastajanju zobnega kamna
  • Proti slabemu zadahu
  • Prijetnega okusa

6 na zalogi

Kategorije: , ,

Razpršilo za čiščenje zob in dlesni. Pomaga preprečevati nastanek slabega zadaha iz ustne votline. Izboljša in dopolni delovanje zobne paste Record. Svež in prijeten okus za živali.

Sestavine

Žajbelj

Žajbelj je zelo znano domače zdravilno zelišče z antiseptičnim učinkom. Deluje proti vnetju dlesni in jih ohranja zdrave. Deluje tudi proti vnetju žrela in razjed v ustih.
Listi žajblja vsebujejo snovi, ki so učinkovite proti vnetjem, bakterijam in glivicam.

Aloe Vera

Aloe vera ima tako antibakterijske kot protivnetne lastnosti. Ta rastlina, bogata z antioksidanti, lahko lajša tudi vnetje dlesni. Aloe vera vsebuje rumeno tekočino, ki izhaja iz listov rastline. Ta tekočina vsebuje kemične spojine za lajšanje bolečin in šest antiseptikov. Ta antiseptična sredstva lahko preprečijo rast virusov, bakterij in gliv. Pomaga lahko tudi pri gingivitisu, okužbah dlesni, parodontitisu in drugem draženju, ki se pojavi v ustih.

Gozdni Slezenovec

Gozdni slezenovec pomaga proti vnetju žrela in gornjih dihal, varuje pred dražljaji ter miri kašelj, ki je posledica razdražene žrelne sluznice, blaži pa tudi želodčno-črevesna vnetja in uravnava iztrebljanje. Poleg tega deluje protivnetno, proti zajedavcem in mikroorganizmom.