Paket CAVIAR mini

105.00 88.00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 88.00.

-16%

Paket vsebuje:

  • CAVIAR GREEN šampon,  300 ml
  • CAVIAR GREEN balzam, 300 ml
  • 10 v 1  CAVIAR GREEN ​, 100 ml
  • MIX NUTRIRIVE, 100 ml
  • VIVI PARFUM GREEN CAVIAR – BREZ ALKOHOLA, z izvlečkom zelenega kaviarja, 100 ml
Kategorija:

ŠAMPON GREEN CAVIAR – SLS/EDTA FREE – z izvlečkom zelenega kaviarja in vitaminom F
Primeren za vse tipe dlake, nežno čisti in obogati dlako. Ekstrakt Caulerpa Lentillifera (znan tudi kot rastlinski kaviar) pomaga revitalizirati kožuh živali zahvaljujoč svojim koristnim lastnostim. Vitamin F prispeva k hidraciji, dlako naredi mehko in bolj sijočo. Ne vsebuje SLS (Sodium Laureth Sulfat) in EDTA silikonov.

BALZAM GREEN CAVIAR – z izvlečkom zelenega kaviarja in vitaminom F
Je bogata balzam krema z izvlečkom Caulerpa Lentillifera (znan tudi kot rastlinski kaviar) in vitaminom F, katera naredita kožuh mehak, ga hidratirata, krepita in mu dodajata vitalnost. Dlaka tako dobi zdrav in sijoč videz.

10 v 1 GREEN CAVIAR
Za izboljšanje zdravja in kvalitete dlake.  Serum, ki nudi takojšnje in spektakularne rezultate. Že en sam nanos proizvoda kožuhu nudi:

1) Antioksidant tretma 2) UVA in UVB zaščito 3) Zaščito pred toploto sušilcev dlake in likalnikov za ravnanje dlake 4) Hitrejše sušenje 5) Nadzor nad kodranjem in statičnostjo dlake 6) Hidratacijo in hranila za dlako 7) Sijaj in lesk 8) Mehko, svilnato dlako 9) Izboljšanje kožuha 10) Zdravje, lepoto in vitalnost

MIX-NUTRITIVE GREEN CAVIAR
Hranljivi serum, z izvlečkom zelenega kaviarja, olja iz semen makadamije in granatnega jabolka in vitaminom F

Serum, ki združuje nežnost ultra lahke kreme, bogate z aktivnimi sestavinami kot so: izvleček Caulerpa Lentillifera (znan tudi kot rastlinski kaviar), olja makadamije in granatnega jabolka, katerih hranila nudijo takojšnjo zaščito kožuščka, ga okrepijo, nahranijo in obnavljajo. Vitamin F pomaga ohranjati pravilno hidratacijo. Mikro-difuzni sistem razpršilke

VIVI PARFUM GREEN CAVIAR
Obogaten z izvlečkom Caulerpa Lentillifera (znan tudi kot rastlinski kaviar) je Vivì privlačna dišava, ki pušča nežen vonj na kožuščku vašega ljubljenčka. Zahvaljujoč posebni formuli brez alkohola ne draži občutljivega voha vašega ljubljenčka, in naredi ta parfum idealen tudi za občutljivo in nežno kožo.