Paket maltežan 2

95.00 82.00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 82.00.

-14%

Paket vsebuje:

  • CAVIAR GREEN šampon,  300 ml
  • CAVIAR GREEN balzam, 300 ml
  • 10 v 1  CAVIAR GREEN ​, 100 ml
  • ATAMI H270, Dvokomponentna uravnotežena tekočina/sprej, da česanje postane užitek, 100 ml
  • LactoAdapt® – dobra prebava, vesel trebušček, 15 tablet
Kategorija:

ŠAMPON GREEN CAVIAR – SLS/EDTA FREE – z izvlečkom zelenega kaviarja in vitaminom F
Primeren za vse tipe dlake, nežno čisti in obogati dlako. Ekstrakt Caulerpa Lentillifera (znan tudi kot rastlinski kaviar) pomaga revitalizirati kožuh živali zahvaljujoč svojim koristnim lastnostim. Vitamin F prispeva k hidraciji, dlako naredi mehko in bolj sijočo. Ne vsebuje SLS (Sodium Laureth Sulfat) in EDTA silikonov.

BALZAM GREEN CAVIAR – z izvlečkom zelenega kaviarja in vitaminom F
Je bogata balzam krema z izvlečkom Caulerpa Lentillifera (znan tudi kot rastlinski kaviar) in vitaminom F, katera naredita kožuh mehak, ga hidratirata, krepita in mu dodajata vitalnost. Dlaka tako dobi zdrav in sijoč videz.

10 v 1 GREEN CAVIAR
Za izboljšanje zdravja in kvalitete dlake.  Serum, ki nudi takojšnje in spektakularne rezultate. Že en sam nanos proizvoda kožuhu nudi:

1) Antioksidant tretma 2) UVA in UVB zaščito 3) Zaščito pred toploto sušilcev dlake in likalnikov za ravnanje dlake 4) Hitrejše sušenje 5) Nadzor nad kodranjem in statičnostjo dlake 6) Hidratacijo in hranila za dlako 7) Sijaj in lesk 8) Mehko, svilnato dlako 9) Izboljšanje kožuha 10) Zdravje, lepoto in vitalnost

ATAMI H270, Dvokomponentna uravnotežena tekočina/sprej, da česanje postane užitek
Večnamenska, hitro delujoča in globoko prodirajoča formula za prestrukturiranje dlake na osnovi jojobe, avokadovega olja in bambusovih izvlečkov. Zahvaljujoč njenim sestavinam je idealna za vsakodnevno česanje in razčesavanje vozlov, dlako okrepi ter ji da lesk in volumen.

LactoAdapt® – Dopolnilna krmna mešanica za pse in mačke Indicirana za normalno ravnovesje črevesne flore, sestavljena iz pre in probiotikov.Ugodno vpliva na ravnovesje črevesne flore, zato je uporaben tudi v naslednjih primerih:
– uporaba antibiotikov
– sprememba prehrane
– motnje hranjenja
– zastrupitve
– stresno obdobje
– sezonske spremembe