PRO / RELAXOPET ZA PSE

94.90 75.00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 75.00.

-21%

Pripomoček za sprostitev živali RelaxoPet PRO deluje s svojimi posebnimi zvočnimi različicami, ki so prilagojene občutljivemu sluhu psov in tako omogočajo globoko sprostitev.

  • 96% manj stresa
  • 72% manj tesnobe
  • 64% manj lajanja
  • RelaxoPet je osvojil nemško nagrado za inovacije 2021.
Out stock

Ni na zalogi

Nova različica PRO ponuja še več funkcij in udobja.
Naša nova različica PER za pse je nova pomoč za sprostitev brez zdravil, v stresnih situacijah s številnimi novimi in inovativnimi funkcijami. Primerno za izkušene in ambiciozne lastnike živali, pasje šole, trenerje živali itd. PRO različica za pse vsebuje inteligentni sistem NOISE MOTION System, ki v odsotnosti lastnika samodejno zazna stresorje živali, s pomočjo spremljanja prostora in žival sprosti.

Poleg tega ima serija PER za pse na novo razvit PER ČASOVNIK z različnimi možnostmi prilagajanja (4 ure ali neprekinjen zvok). Na preglednem novem LED zaslonu so vse nastavitve prikazane tudi vizualno. Kot pri vseh različicah RelaxoPet je na voljo tudi v različici PER, skrbnik živali izbere, ali naj se predvajanje izvede z ali brez dodatne glasbe za sprostitev, zadostuje preprosto preklapljanje in RelaxoPet PER že deluje skoraj tiho za človeški sluh. Vse dodatne funkcije izdelkov najdete tudi na naši spletni strani www.relaxopet.com.

Komplet PRO je sestavljen iz:
– RelaxoPet PRO zvočni modul za pse
– USB kabel
– hitri uporabniški priročnik
– pakirano v darilni škatli

RelaxoPet PRO navodila Slo