Phyto NoPic naravna antiparazitna zaščita v spreju proti bolham in klopom 125 ml

10.60

Losjon v spreju za naravno zaščito pred bolhami in klopi

  • Naravna formula za zaščito prek bolhami in klopi
  • Losjon v spreju z dragocenimi olji in rastlinskimi izvlečki
  • Brez barvil in alkohola
  • Varen za živali, ljudi in okolje

Naravna zaščita Z UČINKOM BARIERE

Naravna formula z zaščitnim učinkom iz sinergističnih rastlinskih izvlečkov, kot sta rožmarin in žajbelj, okrepljena z MATRICE U.B.®, izvlečkom oljke. Neokluzivni losjon omogoča dihanje dlake in kože ter naravno ščiti vašega ljubljenčka, predvsem v topli in vlažno-mokri sezoni. Uporaben skozi vse leto za vlaženje dlake in pomiritev kože, kar vašemu ljubljenčku daje popolno sprostitev. Primerno za vse pasme in velikosti. Odrasli in otroci lahko takoj po nanosu pocrkljajo svojega ljubljenčka. S prijetno dišavo. Brez barvil in brez alkohola. Losjon pripravljen za uporabo.

Zaščitite svoje živali in hišo z naravnim in preprostim delovanjem. Phyto No Pick je naravni izdelek, ki združuje lastnosti eteričnih olj in rastlinskih izvlečkov.

SAMO ZA ZUNANJO UPORABO.

Sestavine

voda, MATRICE U.B.®, cvetno olje rožmarina, zeliščno olje španskega žajblja, olje listov čajevca, suh izvleček listov velike koprive, olje plodov črnega popra, olje čebulnice česna. .
Vsebuje: cvetno olje rožmarina, zeliščno olje španskega žajblja. Lahko povzroči alergijsko reakcijo.

Navodila za uporabo

Enakomerno razpršite. Uporablja se lahko pogosto. Priporočljiva je uporaba skupaj z ampulami PhytoNoPick proti bolham in klopom: Union BIO Phyto NoPic naravna antiparazitna zaščita 32 ml, 4 kosi ( 4x 8 ml ). Pred uporabo pretresite.