OLIGO-ELEMENTI LOSJON

45.00

Za krepitev dlake in obnovitev leska

 • Vsebuje oligo-elemente
 • Krepi dlačne mešičke
 • Temeljito očisti kožo
 • Povrne sijaj in vitalnost

20 na zalogi

Losjon primeren za dlako brez leska. Narejen posebej za krepitev dlak in dlačnih mešičkov. S svojo posebno formulo čisti, krepi in tonificira kožo z dodajanjem vitalnosti in sijaja kožuhu.

Količina: 150 ml

* POMOČ PRI IZBIRI USTREZNEGA ŠAMPONA IN BALZAMA/MASKE *

 • Primerni za vse tipe dlake in kože, tudi za tiste najbolj občutljive.
 • Za pse in mačke.
 • Za poškodovano in vneto kožo, alergije, srbečica ==> ŠAMPON MINERAL PLUS
 • Za vneto kožo, alergije in alergične reakcije na bolšji pik, srbečica, prhljaj ==> ŠAMPON ZOLFO PLUS
 • Za poškodovano dlako, prhljaj, prekomerno izpadanje dlake, za vzpodbuditev rasti nove dlake ==> ŠAMPON MINERAL H
 • Za odpravljanje in blaženje srbečice, globinsko čiščenje kože ==> MINERAL PLUS ANTI-ICH LOSJON
 • Za dlako brez leska, za krepitev dlake in dlačnih mešičkov ==> OLIGO-ELEMENTI LOSJON
 • Za težave s prekomernim izpadanjem dlake, spodbuja ponovno rast dlake ==> MINERAL H LOSJON
 • Za krepitev dlake, volumen in sijaj ==> VITAMIN H LOSJON

Sestavine

Soli Mrtvega Morja

Sol mrtvega morja je izredno bogata z minerali, naravno prisotnimi v Mrtvem morju.
V primerjavi z navadno morsko soljo vsebuje več kalcijeve in magnezijeve soli.
Deluje blagodejno ter terapevtsko na kožo in dlako: razstruplja, očisti in revitalizira. Vzpostavlja ravnovesje in uravnava kožne funkcije. Hkrati zdravi in spodbuja k hitrejši obnovi kožnih celic. Krepi dlako in dlačne mešičke, dlaki povrne lesk, koža pa je po uporabi mehka gladka, sijoča in bolj prožna.

Proteini Svile

Proteini svile uravnavajo naravno ravnovesje vlažnosti kože in hkrati tvorijo tanko zaščitno plast. Vsebujejo svilene aminokisline, ki dajejo čudovit svilen občutek na koži in imajo izvrstne lastnosti za vezavo vode. Zlahka prodirajo v kožo in v dlako.
Izdelki, ki vsebujejo proteine svile kožo hranijo in negujejo ter zaščitijo pred zunanjimi škodljivimi vplivi okolja. Naredijo jo gladko, svilnato in preprečuje izgubo vlage, saj lahko vežejo veliko količino vode in jo v koži tudi zadržijo.
Proteini svile predstavljajo odlično nego tako za kožo, ki je pod stresom, kot za dlako. Dlako ščitijo pred izsušitvijo ter ji povrnejo lesk, Dlaka postane svilnata in žametna na dotik ter posledično tudi bolj voljna za negovanje.

Pantenol / Vitamin B5

Pantenol je pogost dodatek kozmetičnim pripravkom, saj omogoča hidratacijo in mehčanje kože ter ima dobro sposobnost prodiranja v globino kože.
V telesu se pantenol encimsko pretvori v aktivno obliko vitamin B5, ki je bistven pri metabolizmu, delovanju, razvoju in obnavljanju kožnih epitelijskih celic.
Zahvaljujoč visokim hidratantnim lastnostim in visoki sprejemljivosti se uporablja v izdelkih za nego dlake in kože. Izboljša vlažnost dermisa in prodre v najgloblji sloj kože, kjer veže vodo ter kožo ohranja zdravo in prožno. Spodbuja tudi energijski metabolizem kožnih celic in njihovo optimalno prehrano.
Zaradi svojih lastnosti deluje na poškodovano, lomljivo in suho dlako. Prodre v kožuh, ga dolgotrajno vlaži in hrani ter odpravlja škodo nastalo zaradi vremenskih razmer in UV žarkov.

Navodila za uporabo

Primerno količino losjona nežno vmasirajte v kožo. Pokrtačite dlako in posušite. Uporaba oligo-elementov je priporočljiva enkrat tedensko, za obdobje 5 do 6 tednov.

You may also like…