ŠAMPON KE AVOKADO, OIL NO OIL

25.00

Z visoko čistilno močjo za razmastitev dlake

  • Namenjen razmaščevanju dlake in kože
  • Ne poškoduje keratina v dlačni luski
  • Primeren po uporabi olja K100 ali K101

Glavna značilnost tega šampona je njegova visoka čistilna sposobnost. Uporablja se na dlaki, ki je bila predhodno negovana s K100 naravnim palm kokosovim oljem ali s K101 balzamom v primeru zavozlane dlake.

Šampon vsebuje avokadovo olje in tako ne poškoduje keratina v dlačni luski. Ne mešajte ga z izdelki, ki ne sodijo v obseg Iv San Bernard kozmetike.

Količina: 500ml

Sestavine

Avikadovo olje

Avokado velja za izredno hranljivo živilo. Vsebuje 25 bistvenih hranil, med drugim vitamine A, B, C, E in K ter baker, železo, fosfor, magnezij in kalij.
Avokadovo olje je visoko hranljivo. Zaradi visoke vsebnosti oleinske kisline in fitosterolov je odlično za nego suhe, poškodovane kože in dlake.
Kožo in dlako krepi, ščiti pred UV žarki, pred staranjem, vlaži, pospešuje celjenje, pomirja vnetja in sodeluje pri tvorbi kolagena. Avokadovo olje je zaradi vsebnosti vitamina E izredno obstojno, vitamin E pa je močan naravni oksidant.
Hitro se vpija, ter naredi kožo in dlako močno, gladko in prožno.

Navodila za uporabo

Na moker kožuh nanesite šampon, ga nežno vmasirajte, dokler se ne ustvari bogata pena, nato dobro sperite. Zatem uporabite primeren balzam/masko Iv San Bernard.