Natis Athena zakrivljene chunker škarje

120.00 115.00

Najcenejša cena v zadnjih 30 dneh: 115.00.

-4%

Linija škarij Natis ATHENA je namenjena splošni uporabi, saj zajema škarje vseh vrst in oblik. Dolžina rezila: 7,5”, 24 zob

CHUNKER tip efilirk je primeren za bolj izkušene negovalce. Debeli zobci namreč odrežejo večjo količino dlake zato je potrebno imeti že dovolj znanja ob njihovi uporabi. Te chunker efilir škarje so zakrivljene in zato odlične za finiširanje različnih tipov dlak – kot psov z volumnom (pudlji, kodrasti bišon, pomeranec ipd.) kot psov s padajočo dlako (šicu, maltežan, coton, španjel ipd.). Odlične so pri zaključevanju rezov in ustvarjanju končne oblike frizure.

Linija škarij Natis ATHENA je namenjena splošni uporabi, saj zajema škarje vseh vrst in oblik. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča pravilno uporabo škarij, njihova lahka zasnova pa preprečuje kakršnekoli bolečine zaradi prevelike obremenitve rok.

Škarje pod linijo ATHENA so lahke in enostavne za uporabo. Ker so izjemno lahke ne povzročajo bolečin v zapestju. Ergonomičen enostaven ročaj omogoča pravilno držanje škarij ter lahko vodljivost.

Natis ATHENA škarje so v celoti narejene iz nerjavečega jekla, Hitachi SUS 440C. Same škarje so zaradi uporabljenega materiala izredno lahke in lahko vodljive. Srebrn premaz jim daje lep odsev in hkrati omogoča dobro preglednost škarij na sami dlaki psa.

Natis blagovna znamka je bila ustvarjena z namenom ustvarjanja kvalitetnih in preverjenih izdelkov za male živali. Ker za znamko stoji ekipa razstavljalcev, pasjih frizerjev in vzrediteljev skrbimo, da vsi naši izdelki zadostujejo kvaliteti, ki jo sami potrebujemo.

Dodatne informacije

Dolžina rezila 7,5”
Barva Srebrna
Tip Škarje
Linija Natis ATHENA
Material Nerjaveče japonsko jeklo, 440C
Trdota 58–60 Hrc
Vrsta Ukrivljene
Vijak Nastavljiv
Znamka Natis