TRIMER ZA ODSTRANJEVANJE ODMRLE DLAKE

15.5019.50
Počisti izbor
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Samočistilno orodje za odstranjevanje podlanke. Učinkovito odstrani odvečno in odmrlo dlako bolje kot katerakoli krtača, glavnik ali grablje. Primeren za izčesavanje dlake pri kratkodlakih psih s podlanko in nekaterih psih s srednje dolgo dlako s pdolanko. Tudi pri teh tipih dlake je treba kljub krajši dolžini dlake poskrbeti za redno nego, da odstranimo odmrlo podlanko, tako da lahko kožuh diha in opravlja svojo funkcijo. Pripomočka ne uporabljajte pri hišnih ljubljenčkih brez podlanke. Redči in odstranjuje odmrlo podlanko. Konice narejene iz nerjavečega jekla. Odlikuje ga nedrseč ergonomski ročaj. Njegova redna uporaba pomaga ohranjati dlako sijočo in zdravo.

Samočistilno orodje: enostavno čiščenje zahvaljujoč gumbu na zadnji strani.

S pravilno in redno uporabo zmanjša odpadanje dlak, kar pomeni manj dlak v okolici, bolj čisto stanovanje in bolj zdravo okolje za ljudi z alergijami na dlako.
Zaščita za trimer -> ščiti trimer iz jekla pred poškodbami med shranjevanjem.
Ergonomsko držalo -> plastika in gumijast nedrseč ročaj.

Velikost: 11×16,5 cm
Širina rezila: 10 cm.
OPOZORILO: Pripomočka ne smete uporabljati pri hišnih ljubljenčkih brez podlanke.
OPOZORILO: Zelo ostra rezila, pazite pri uporabi, da ne poškodujete sebe ali vašega ljubljenčka!

KORISTI IN PREDNOSTI:
Redči in odstranjuje odmrlo podlanko
Konice iz nerjavečega jekla
Samočistilni gumb
Nedrseč ergonomski ročaj
Zaščita za trimer iz jekla pred poškodbami med shranjevanjem

Velikost

Small 5,5 x 16 cm, Large 11 x 16,5 cm

Navodila za uporabo

1. Uporabite na suhi dlaki, pred uporabo odstranite vse morebitne vozlje. Uporabite vsakih 7-15 dni za odstranjevanje odmrle podlanke.
2. Nežno položite pripomoček za odstranjevanje odmrle dlake na kožuh in ga premikajte v smeri rasti dlake. Ne vztrajajte na enem predelu kožuha. Bodite pozorni na občutljivih področjih, kot so trebuh, tačke, spolovila in spodnji predeli telesa. Ne bodite pregrobi in ne uporabljajte prevelikega pritiska, da ne nadražite kože ljubljenčka. V primeru draženja prenehajte z uporabo.
3. Enostavno čiščenje orodja s pritiskom na gumb na zadnji strani trimerja.
4. Pred uporabo pripomočka preverite, da hišni ljubljenček nima ran ali vozlov, in v takem primeru pripomočka ne uporabljajte, temveč se obrnite na strokovnjaka ali veterinarja.