PURIFYING ŠAMPON z glino iz mrtvega morja

34.00

Z izjemno globinsko čistilno močjo gline iz Mrtvega morja

  • Hranilna formula z minerali gline
  • Nežno čisti in razstruplja kožo
  • Za uporabo po razstavah
  • Za globinsko čiščenje bele dlake
Počisti izbor

Z blatom iz Mrtvega morja. Izjemno hranilna formula, izdelana iz BLATA Mrtvega morja, nežno čisti kožo in dlako živali. Primeren za vse tipe kože in dlake. Njegova globoko prodirajoča formula razstruplja kožo, odstranjuje naloženo umazanijo in druge nezaželene substance, zmanjšuje naelektrenost dlake in naredi kožuh mehak in svetleč. Čudovito za starejše pse.

Profesionalna linija, primerna tudi za najzahtevnejše izzive. Primerna tudi za nego razstavnih psov in mačk. Izredno bogata z minerali in oligo-elementi, ki regenerirajo, hranijo ter negujejo, kožuh naredijo svetleč s pomočjo učinkovitega čiščenja, negovanja in uravnavanja sebum delovanja. Vsebuje dragocene sestavine kot so glina iz Mrtvega morja, čisto plamovo olje in avokadovo olje.

Glina mrtvega morja je izredno bogata z minerali, naravno prisotnimi v Mrtvem morju. Deluje blagodejno ter terapevtsko na kožo in dlako: razstruplja, očisti in revitalizira. Vzpostavlja ravnovesje in uravnava kožne funkcije. Iz kože odstrani odvečno maščobo in mrtve kožne celice, zato je koža po uporabi mehka gladka, sijoča in bolj prožna. Primerno tudi za občutljivo in težavno kožo. V svoji sestavi ima prisotnih več kot 35 mineralov (kalcij, magnezij, železo, kalij,…) in naravno prisotne organske elemente.

Količina

1000 ml, 5000 ml

Navodila za uporabo

Na moker kožuh nanesite primerno količino Purifying šampona, ga nežno vmasirajte in dobro sperite.

Za doseganje najboljših rezultatov z vidika volumna in sijaja priporočamo še uporabo ustrezne maske oziroma balzama Iv San Bernard, ki jih izberete glede na kožo in dlako ljubljenčka.

Aktivne sestavine gline iz Mrtvega morja za razstrupljanje globoko očistijo in nežno odstranijo ostanke na koži in dlaki, zmanjšujejo statično naelektrenost in dlaki povrnejo sijaj. Glina je izredno bogata z minerali, ki so naravno prisotni v Mrtvem morju. Deluje blagodejno ter terapevtsko na kožo in dlako: razstruplja, očisti in poživi. Vzpostavi ravnovesje in uravnava kožne funkcije. S kože odstrani odvečno maščobo in mrtve kožne celice, zato je koža po uporabi mehka, gladka, sijoča in bolj prožna. Primerno tudi za občutljivo in težavno kožo. V svoji sestavi ima prisotnih več kot 35 mineralov (med drugimi: kalcij, magnezij, železo, kalij) in naravno prisotne organske sestavine.

Sestavine

Glina Mrtvega morja je izredno bogata z minerali, naravno prisotnimi v Mrtvem morju. Deluje blagodejno ter terapevtsko na kožo in dlako: razstruplja, očisti in revitalizira. Vzpostavlja ravnovesje in uravnava kožne funkcije.
Iz kože odstrani odvečno maščobo in mrtve kožne celice, zato je koža po uporabi mehka gladka, sijoča in bolj prožna.
Primerna je tudi za občutljivo in težavno kožo. V svoji sestavi ima prisotnih več kot 35 mineralov (kalcij, magnezij, železo, kalij) in naravno prisotne organske elemente.