Olje K100

39.00

Kokosovo olje za zaščito dlake

  • Dlako ščiti pred lomljenjem in vozlanjem
  • Pospešuje rast dlake
  • Za papirčkanje dolge dlake
  • Za nego razstavnih dolgodlakih psov

Učinkovito preprečuje vozlanje dlake. Namenjen dolgodlakim pasmam in za nego razstavnih živali (kot so Shih-Tzu, Lhasa Apso, York Shire Terrier, Koder,….). Spodbuja rast kožuha, kateremu daje naraven videz in ga naredi močnejšega.

Količina: 250ml

Za tip dlake

Dolga dlaka

Sestavine

Kokosovo olje

Uporaba kokosovega olja je znana že stoletja, tako v prehranske, zdravilne kot tudi kozmetične namene.
Kokosovo olje vsebuje velike količine antioksidantov in je vir maščobnih kislin z nižjo dolžino verige, vključno z lavrinsko kislino, kaprinsko kislino, miristinsko kislino in palmitinsko kislino.
Zaradi svojih sestavin je zelo primerno za uporabo v kozmetične namene. Dlako globoko nahrani, pospeši njeno rast in je odlično zaščitno in vlažilno sredtsvo za izsušene konice.

Navodila za uporabo

Izdelek nanesite na čisto in razčesano dlako. Dlako razdelite na posamezne pramene tistih delov, ki jih želite zaviti. Na posamezen pramen nanesite olje K 100 in ga zavijte v papirček. Uporabljajte na tistih predelih živali oz. dlake, za katera želite, da so dobro nahranjena in zaščitena pred lomljenjem. Pri kopanju za odstranitev ostankov K100 olja iz dlake priporočamo uporabo globinskega šampona, kot je Purifying šampon Iv San Bernard ali KE Šampon Iv San Bernard.

You may also like…