ESSENSUALS CONDITIONER

37.00

Balzam v razpršilu za obnovitev dlake in lažje česanje

  • Za suho, krhko, lomljivo dlako brez leska
  • Preprečuje vozlanje in statično naelektrenost
  • Krepi dlačno strukturo
  • Olajša česanje

Balzam v ekološkem pršilu za rekonstrukcijo dlake, posebej primeren za suho dlako. Dlaki da moč in ji povrne strukturo, olajša česanje ter naredi kožuh mehak in sijoč.

Količina: 250 ml

Sestavine

Proteini Svile

Proteini svile uravnavajo naravno ravnovesje vlažnosti kože in hkrati tvorijo tanko zaščitno plast. Vsebujejo svilene aminokisline, ki dajejo čudovit svilen občutek na koži in imajo izvrstne lastnosti za vezavo vode. Zlahka prodirajo v kožo in v dlako.
Izdelki, ki vsebujejo proteine svile kožo hranijo in negujejo ter zaščitijo pred zunanjimi škodljivimi vplivi okolja. Naredijo jo gladko, svilnato in preprečuje izgubo vlage, saj lahko vežejo veliko količino vode in jo v koži tudi zadržijo.
Proteini svile predstavljajo odlično nego tako za kožo, ki je pod stresom, kot za dlako. Dlako ščitijo pred izsušitvijo ter ji povrnejo lesk, Dlaka postane svilnata in žametna na dotik ter posledično tudi bolj voljna za negovanje.

Pšenični Protein-Fitokeratin

Fitokeratin je pšenični protein, ki se ga pridobiva s pomočjo hidrolize pšeničnih proteinov. Je rastlinski nadomestek keratina, ki je sestavni gradnik v laseh in koži.
Fitokeratin se v kozmetiki uporablja, ker izboljšuje vlažnost kože in dlake, ju jača in pripomore k lažjemu razčesavanju dlake.
Na koži in dlaki tvori zaščitno plast, ki ščiti pred izgubo vlage. Dlaki vrača sijaj in volumen ter daje občutek gladkosti, mehkobe in polnosti kožuha.

Navodila za uporabo

Izdelek popršite po vlažnem ali suhem kožuhu. Ne izpirajte.