CLEAN EAR

16.10

Tekočina za čiščenje in higieno ušes malih živali

  • Za redno nego
  • S protivnetnim in antibakterijskim učinkom
  • Čisti in pomirja razdraženo kožo

Tekočina je posebej zasnovana za čiščenje in higieno ušes malih živali. Omogoča enostavno odstranjevanje in odpravlja ušesno maslo.

S protivnetnim, antibakterijskim oljem jojobe in pomirjujočim izvlečkom bombaževih semen poskrbi za nežno čiščenje ušes in nego razdražene kože.

Količina: 250ml

Sestavine

Jojobino Olje

Jojobino olje je naravno bogato z več esencialnimi maščobnimi kislinami in vitamini. Je vlažilno, nežno na koži in ne povzroča draženja.
Olje je bogato z E vitaminom in deluje kot antioksidant. Olje se razlikuje od vseh ostalih rastlinskih olj, saj je po sestavi pravzaprav tekoči vosek, ki je zelo podoben kožnim sestavinam in se lepo porazdeli in vpije v kožo.
Poleg vitamina E jojoba vsebuje še B kompleks vitamine ter vrsto mineralov kot so krom, baker in cink.
Preprečuje izgubo vlage in posledično tudi oksidacijo kože in dlake. Uravnava Ph vrednost kože in je primerno za različne tipe kože in dlake.

Bombažno Seme

Bombažno seme oz. njegov izvleček je odlično negovalno sredstvo.
Bogato je z vitaminom E, antioksidanti in omega-3 maščobnimi kislinami. Na kožo deluje protivnetno, spodbuja celjenje in pomaga pomiriti rdečico.
Zaradi svoje kislinske sestave ima izvleček bombažnega semena številne koristne lastnosti: je naravni antioksidant in imunoregulator; spodbuja regeneracijo kože in ima zdravilni učinek (zlasti pri opeklinah); pomaga pri obnovi celične strukture in uravnava ravnovesje lipidov; ščiti pred ultravijoličnim sevanjem.