BALZAM K 1O1

49.00

Izjemno hranljiv za učinkovito nego

  • Z avokadovim oljem
  • Za izsušeno kožo
  • Za razčesavanje in preprečevanje vozlanja
  • Za obnovitev poškodovane dlake
  • Zagotavlja sijaj

Izdelek je posebej zasnovan, da naredi dlako sijočo in svilnato. Zahvaljujoč svojim lastnostim izsušeno dlako navlaži, jo naredi bleščečo in voljno, omogoči lažje česanje in negovanje ter preprečuje nastajanje vozlov.

Količina: 500 ml

Sestavine

Avokadovo olje

Avokado velja za izredno hranljivo živilo. Vsebuje 25 bistvenih hranil, med drugim vitamine A, B, C, E in K ter baker, železo, fosfor, magnezij in kalij.
Avokadovo olje je visoko hranljivo. Zaradi visoke vsebnosti oleinske kisline in fitosterolov je odlično za nego suhe, poškodovane kože in dlake.
Kožo in dlako krepi, ščiti pred UV žarki, pred staranjem, vlaži, pospešuje celjenje, pomirja vnetja in sodeluje pri tvorbi kolagena. Avokadovo olje je zaradi vsebnosti vitamina E izredno obstojno, vitamin E pa je močan naravni oksidant.
Hitro se vpija, ter naredi kožo in dlako močno, gladko in prožno.

Navodila za uporabo

V primeru zelo zavozlane dlake, ki je ne želite odrezati, izdelek uporabite na suhi dlaki. Odrežite hujše vozle, izdelek K101 zmešajte s toplo vodo v razmerju 1:1 in nanesite na dlako. V primeru zavozlanega kožuha pustite delovati eno uro. Sperite, zmešajte izdelek K 101 s toplo vodo v razmerju 1:1, nanesite ter pustite delovati nekaj minut. Sperite in posušite. Odvisno od uporabljene količine izdelka izpiranje morda ne bo potrebno (kadar uporabite mešanico z 90 % vode).