Natis Clea ravne škarje

50.0060.00

Natis CLEA je linija škarij, ki je namenjena zahtevnejšim uporabnikom in so nekoliko bolj robustne v primerjavi z linijo Natis ATHENA

Počisti izbor
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Natis CLEA je linija škarij, ki je namenjena zahtevnejšim uporabnikom in so nekoliko bolj robustne v primerjavi z linijo Natis ATHENA. Škarje imajo efektivno oblikovan ročaj, ki odgovarja ergonomskim standardom.

Dolžina

7'', 8''

Podrobno o izdelku

Natis CLEA linijo zastopajo izredno natančne in lahko vodljive škarje. Ergonomsko oblikovan ročaj, ki ima dodatne utore, pomaga pri najbolj zahtevnih potezah, saj lahko škarje obvaldate pod vsakim kotom in še vedno ohranite izjemno stabilnost!

Škarje so v celoti narejene iz japonskega nerjavečega jekla, Hitachi SUS 440C. Premazane so z vijoličnim titanijevim premazom, ki jim ne daje le izjemnega videza ampak tudi skrbi za dolgo obstojnost škarij ter jih ščiti pred zunanjimi vplivi. Vijak je nastavljiv brez posebnega orodja, kar omogoča nastavljanje trenja med rezili kar med samim striženjem – enostavno prilagodite se tipu dlake, s katerim imate opravka!

Natis blagovna znamka je bila ustvarjena z namenom ustvarjanja kvalitetnih in preverjenih izdelkov za male živali. Ker za znamko stoji ekipa razstavljalcev, pasjih frizerjev in vzrediteljev skrbimo, da vsi naši izdelki zadostujejo kvaliteti, ki jo sami potrebujemo.

Dolžina rezila 7” ali 8”
Barva Vijolična
Tip Škarje
Linija Natis CLEA
Material Nerjaveče japonsko jeklo, 440C
Trdota 58–60 Hrc
Vrsta Ravne
Vijak Nastavljiv, ročno
Znamka Natis